web 2.0

۱۳۸۹ اسفند ۷, شنبه

گلکسی تب جدید سامسونگ رسما معرفی شد: تگرا۲، هانی کام و دو دوربین


galaxytab10.132-narenji-ir.jpg

کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۱ بارسلونا


این تبلت صفحه نمایشی ۱۰.۱ اینچی دارد و سیستم عامل آن هم نسخه جدید آندروید با نام هانی کام یا Android 3.0 tablets است. بر خلاف آنچه در شایعات نام این تبلت را Galaxy Tab II اعلام کرده بودند، سامسونگ آن را با نام Galaxy Tab 10.1 به بازار عرضه خواهد کرد.


قلب تپنده این تبلت زیبا هم یک پردازنده یک گیگاهرتزی Tegra 2 دو هسته ای خواهد بود. علاوه بر یک دوربین ۲ مگاپیکسلی در قسمت جلوی گالاکسی تب جدید، دوربین ۸ مگاپیکسلی پشت آن هم به همراه فلش LED دیگر جای صحبتی باقی نمی گذارد. گالاکسی تب ۱۰.۱ با دو ظرفیت ۱۶ و ۳۲ گیگابایت عرضه خواهد گردید . همانگونه که پیش بینی شده بود، صفحه نمایش ۱۰.۱ اینچی این تبلت دارای کیفیت ۱۲۸۰x۸۰۰ پیکسل بوده و از نوع TFT است.


این تبلت دوست داشتنی توانایی ضبط تصاویر ویدیویی با کیفیت فول اچ دی 1080p و سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را دارد. همچنین می تواند تصاویر ویدیویی با کیفیت 1080p FullHD با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را هم پخش کند. مشخصات فنی کامل این محصول را در تصویر زیر می توانید ببینید:


galaxy10-1specs-narenji-ir.jpg

این تبلت خوش دست تنها ۵۹۹ گرم وزن و ۰.۴ اینچ ضحامت دارد. به گمانم از این نظر دیگر جای عرض اندامی برای آی پد ۶۸۰ گرمی و زوم موتورولای ۷۲۵ گرمی باقی نمی ماند. برخی از ورودی های کناری این تبلت عبارت اند از ورودی سیم کارت، ورودی شارژ ویژه سامسونگ و جک هدفون ۳.۵ میلیمتری. اما متاسفانه هیچ جایی برای پورت یو اس بی و HDMI در آن به چشم نمی خورد.


galaxytab10.111-narenji-ir.jpg

Galaxy Tab 10.1 از ماه مارس به طور همزمان در آسیا و اروپا عرضه خواهد شد و Vodafone اولین اپراتور ارائه کننده آن خواهد بود‫.‬ اما هنوز از قیمت و زمان ارائه آن در آمریکا خبری منتشر نشده است‫.‬

معرفی Optimus 3D، تازه ترین اطلاعات از ابر اسمارتفون ال جی


این از اولین محصولاتی است که در نمایشگاه بارسلونا معرفی می شود و یکی از قدرتمند ترین ها از خانواده Optimus به شمار می رود؛ محصول جدید ال جی توانسته در همین بدو معرفی، توجهات زیادی را به خود جلب نماید. تا کنون کم و بیش، شاهد حدس ها و گمانه زنی هایی در مورد امکانات آن بودیم، اما امروز ال.جی برای اولین بار، از امکانات این تلفن به طور رسمی پرده برداری کرد. این اولین و تازه ترین اطلاعاتی است که می توانیم از این ابر اسمارتفون به شما بدهیم:


اولین نکته قابل ذکر، معماری سخت افزاری دو هسته ای، با حافظه های دوگانه می باشد. پردازنده دو هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز و از نوع OMAP 4 از دیگر مشخصات بارز این دستگاه است. در این مورد باید گفت که تلفن های زیادی با پردازنده دو هسته ای و 1 گیگاهرتزی وجود دارند، اما نقطه تمایز این گجت، این است که اولا از OMAP 4 که سری جدید پردازنده های Texas Instruction است، استفاده می کند و دوما به ادعای ال.جی، کدگشای ویدئویی آن 4 برابر سریع تر از طراحی های رقیب است.


Optimus 3D عملکرد گرافیکی را هم با استفاده از PowerVR SGX540 به حد بسیار خوبی رسانده است. ال.جی می گوید این عملکرد، دو برابر نزدیک ترین رقیب این تلفن می باشد( بر طبق اصول نامی برده نشده است). مزیت آن برای کاربران، عملکرد عالی در وبگردی، اجرای نرم افزار ها و استفاده از محتوای مولتی مدیا خواهد بود. بعلاوه اینکه، این اولین اسمارتفونی است که تمام تجربه های سه بعدی را به طور یک جا برای شما فراهم می کند. از ضبط و پخش گرفته تا به اشتراک گذاری محتوای سه بعدی.


با وجود لنز دوگانه برای دوربین، کاربران قادر خواهند بود که هروقت بخواهند، سه بعدی فیلم برداری کنند و وقتی پای دیدن فیلم ها به میان می آید، می توانید با استفاده از صفحه نمایش 4.3 اینچی سه بعدی آن - بدون نیاز به عینک - از دیدن فیلم های سه بعدی لذت ببرید. رزولوشن هم در این مانیتور800x480 پیکسل است.


از امکانات ارتباطی Optimus 3D می توان به پشتیبانی از HDMI و DLNA : Digital Living Network Alliance اشاره کرد. با وجود این قابلیت می توانید با سایر دستگاه هایی که از DLNA پشتیبانی می کنند، فیلم – عکس – موسیقی و انواع مختلف محتوا را رد و بدل کنید.


فعلا اطلاعات بیشتری از Optimus 3D در دسترس نیست، به محض مطلع شدن، آن را در اختیار شما هم خواهیم گذاشت. پس منتظر آپدیت های بیشتر در این مطلب باشید چرا که با برپایی کنگره، خبر های بیشتری خواهیم شنید.

ابزارهای جاسوسی قدیمی سیا برای نمایش عمومی

اگر فیلم‌های جیمز باند را دیده‌اید و آن‌ها را تخیلی می‌دانید، شاید بعد از خواندن این مطلب نظرتان کاملاً عوض شود. سازمان CIA برخی از ابزارهای جاسوسی قدیمی که در ۵ دهه گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفتند را در معرض دید عموم قرار داده است. آنها هم اکنون قدیمی و از رده خارج محسوب می شوند اما نشان میدهد فناوری ها مخفی طی دوران گذشته تا چه حد جلوتر از زمان خودش بوده است. تعدادی از آن‌ها را در این مطلب معرفی می کنیم. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

در تصویر فوق یک نقشه کاملاً معمولی را مشاهده می‌کنید، اما اگر کمی باطن بین تر باشید، این نقشه را متفاوت می یابید. چرا که از الیاف مخصوص و یک جوهر ضد آب ساخته شده است و به هیچ عنوان با رطوبت آسیب نمی بیند.
گجت های سه بعدی تازه در حال فراگیر شدن هستند اما در جنگ جهانی دوم از این ابزار برای دیدن تصاویر گرفته شده در میدان جنگ به صورت سه بعدی استفاده می شد.
این شبه سیب زمینی و آن همکار بسیار زشتش (که به خیلی چیز ها می ماند)، مشترکا به عنوان یک دستگاه فرستنده رادیویی و یک آنتن کوچک عمل می کنند و حرکت هر جانداری و غیر جانداری را تا فاصله حدودا 300 متری زیر نظر گرفته و مخابره می کنند.
در طول جنگ جهانی دوم، از ابزار هایی مانند این، برای خارج کردن نامه ها از درون پاکت، بدون آن که صدمه ای به پاکت شان وارد شود، استفاده می کردند. بعد از این که ابزار، وارد پاکت نامه می شد؛ کاغذ را به دور خودش می پیچید و آن را خارج کردن می کرد. نکته جالب این که بر روی کاغذ هم، هیچ گونه اثر پارگی یا صدمه به جای نمی ماند.
از این دریل دستی بسیار ظریف در سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰ برای سوراخ کردن دیوارها استفاده می شده است پس با این دریل می توانستند جا را برای قرار دادن دستگاه های شنود و خیلی استفاده های دیگر، باز کنند.
در سال‌های ۱۹۶۲ تا ۱۹۸۹ برای ارتباط بین افراد سازمان و مخابره تصاویر و صداها از این دستگاه چهار اینچی استفاده می‌شد و یک محدوده ۵۰ کیلومتری را با ۱۵۰ دستگاه نصب شده بر روی ساختمان‌های مختلف پوشش می‌داده است.
این ابزار قرقره مانند، اولین تجربه موفق دولت آمریکا برای انجام عملیات شناسایی و عکس برداری ماهواره ای را رقم زد و در دهه 1960، در مقیاس گسترده استفاده یافت.
این پر استفاده ترین دوربین جاسوسی جهان است که در کف دست جا می گیرد و در گرفتن عکس های با کیفیت بالا توان مند بوده است. حتی در بین دوربین های دیجیتال فعلی هم جزء کوچک ترین هاست!
در طول تاریخ از کبوتر ها استفاده های ابزاری متعددی شده است. سازمان CIA هم با نصب این دوربین بسیار سبک؛ بر روی این پرندگان، از محل های مورد نظرش عکس برداری هوایی می کرده است.
این هم یک دوربین فیلم‌برداری ۳۵ میلیمتری که درون یک جعبه توتون پیپ جای می گیرد.
این‌ها، باطری های لیتیومی هستند، که مورد استفاده آن‌ها دقیقاً مشخص نیست و به گفته CIA تحقیقات انجام شده در این مورد، در سال ۱۹۷۰ با یک انجمن پزشکی به اشتراک گذاشته شده است. اما دقت کنید که در سال ۱۹۷۰ باطری لیتیومی وجود داشته است.